In de uitzending van Radar 4 februari 2019 zijn de uiterst vreemde werkzaamheden (zoals bij ons al bekend was) van installatiebedrijf van Genabeek, ook wel bekend onder de naam Lekdetectie Centrale of Lekdetectie Service aan het licht gekomen.

Wij begrijpen dat u hier misschien erg van bent geschrokken en om deze reden dan ook toch even extra onderzoek doet voor u contact opneemt met een lekdetectie bedrijf.

Via dit bericht willen wij graag al onze huidige klanten en onze toekomstige klanten te kennen geven dat wij niet gelieerd zijn aan bovenstaande installatiebedrijf en dat wij deze werkzaamheden dan ook belachelijk vinden en hier niet aan mee doen.

Wij (Moorman Totaal Techniek) zijn een legitiem en zeer ervaren lekdetectie bureau. Wij werken zoals overal op onze website staat vermeld met vaste prijzen, om zo onduidelijkheid te voorkomen en ervoor te zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent. Om deze redenen hebben wij dan ook een uitstekende naam opgebouwd waarmee wij vertrouwen en professionaliteit uitstralen binnen de lekdetectie branche.

Zoals u kunt zien bij onze reviews zijn onze klanten vrijwel altijd tevreden met onze werkzaamheden, werkwijze en tarieven. Dit willen wij ook graag zo houden. Laat u dus niet ervan weerhouden contact met ons op te nemen omdat een rotte appel in onze markt er een zooitje van heeft gemaakt.

Wij worden erg vaak benaderd door klanten die voor ons een andere lekdetectiebedrijf hebben ingeschakeld om een door dit bedrijf niet gevonden lekkage als nog op te sporen, gezien onze ruime ervaring en kennis. Vaak zien wij dat het onze toch lukt om de oorzaak van de lekkage boven water te krijgen en hier een duidelijke en heldere rapportage van te maken voor bijv. uw verzekeraar. Wij helpen u hier dan ook graag bij.

Mocht u een van de gedupeerde zijn van, Van Genabeek. Aarzel dan niet contact met ons op te nemen om uw probleem toch te laten verhelpen. Wij helpen u graag met onze vaste prijs afspraken. Ook is het zo dat wij niet alleen de oorzaak van de lekkage opsporen maar u ook verder begeleiden in het eventuele reparatie en/ of verzekeringstraject.

U kunt voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven of voor het maken van een afspraak direct contact met ons opnemen door ons te bellen op: 085 13 04 862.

BEL DIRECT