Voor gevellekkage bel phone 085 13 04 862

Snel uw gevellekkage laten verhelpen? KLIK HIER!

Gevellekkage

Zeker bij oudere huizen zie je het vaak al vanaf de straat. Een lelijke donkere plek die over de muur kruipt. Gevellekkage zorgt niet alleen voor deze vochtige plekken op de muur en lelijke uitstraling van je huis. Want wist je dat gevellekkage namelijk ook echt flinke schade kan aanrichten. Het vocht wat in de muren kruipt, kan namelijk de stenen en interieur van je huis waterschade bezorgen. Zeker wanneer er voor lange tijd niets aan gevellekkage wordt gedaan kan dit later veel problemen opleveren.

 

Hoe spoor ik gevellekkage op?

Om te beginnen is het vrij simpel om gevellekkage op te sporen. Zoals eerder benoemd kun je het vaak zien vanaf de straatkant. Neem dus een kijkje rondom je huis en zie of je ergens donkere vochtige plekken op de stenen ziet. Als je dit ziet, dan weet je dat hier hoogstwaarschijnlijk een lek zit. De volgende manier voor gevellekkages op te sporen is wanneer je binnenshuis vochtige plekken ziet. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld ergens aan de zijkant van het dak een lek is ontstaan. Puur het feit dat deze zich binnen bevindt betekent niet dat het minder ernstig is. Vaak zijn deze lekkages zelfs nog schadelijker dan die aan de buitenkant. Dat komt omdat zij direct het interieur van je wonen kunnen aantasten.

Nu je de gevellekkages hebt gevonden, wat is de volgende stap?

Schakel een professional in

Zoals eerder genoemd, het is belangrijk om een professional in te schakelen. Waarom? Omdat deze ervoor zorgt dat de lekkages snel worden verholpen. Veel mensen maken nog de fout om het probleem aan te zien en af te wachten, maar hierdoor worden lekkages alleen maar erger. Wanneer je last hebt van gevellekkages, neem dan contact op met ons en wij zullen je huis zo snel mogelijk weer lekkage vrij maken!

gevellekkage

Bel voor gevellekkage phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT