Voor lekdetectie bel phone 085 13 04 862

Snel uw vloerverwarming lekkage laten verhelpen? KLIK HIER!

Vloerverwarming lekkage

Vloerverwarming is erg fijn doordat het voor gelijkmatige verwarming zorgt in uw gehele woning. Dit is voor vele mensen ideaal, zolang de verwarming goed werkt. Maar ook aan uw vloerverwarming kan lekkage ontstaan en dit kan zeer schadelijke gevolgen hebben.

 

Lekkage vloerverwarming herkennen?

De leidingen die in uw vloer lopen kunnen net als bij een gewone verwarming gaan lekken. Helaas is dit niet altijd meteen merkbaar en zijn de gevolgen pas later waar te nemen.
Er zijn verschillende mogelijke oorzaken bij vloerverwarming lekkage. De meest voorkomende zijn een losgelaten koppeling of een doorboorde leiding. In zeldzame gevallen is de leiding gescheurd.
Belangrijke punten waaraan u een vloerverwarming lekkage kunt herkennen zijn:

•  Natte plekken op uw vloer
•  Natte voegen (bij tegelvloeren)
•  Drukverlies in uw cv system

Het is verstandig om snel een expert in the schakelen om de lekkage op te sporen en reparatie uit te voeren. Indien de lekkage niet gerepareerd wordt kan dit leiden tot structurele schade aan uw woning.

 

Lekkage vloerverwarming verhelpen

Moorman Totaal Techniek is gespecialiseerd in het vinden en verhelpen van alle soorten lekkages. Wij zullen al uw lekkages vakkundig verhelpen met onze geavanceerde detectiemethoden en zonder hak- en breekwerk. Onze services worden veelal vergoed door uw opstalverzekering. Als u voor ons kiest in geval van lekkage, zullen alle werkzaamheden zich plaats vinden onder één paraplu.

vloerverwarming lekkage opsporen

Bel voor vloerverwarming lekkage phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT