Voor badkamer lekkage bel phone 085 13 04 862

Snel uw badkamer lekkage laten verhelpen? KLIK HIER!

Heeft u last van badkamer lekkage?

De badkamer is een plek waar u even zorgeloos wilt genieten na het werken, sporten of een feestje. Het is dan ook zeer vervelend als dit belemmerd wordt door een badkamer lekkage die tot schimmels en zichtbare natte plekken kan leiden. Lekkages in uw badkamer op kunnen ook structurele schade veroorzaken aan andere kamers in uw huis. Een badkamer lekkage kan op erg veel verschillende manier gebeuren. Het doucheputje of de voegen zouden kunnen lekken, of misschien komt het door een wasmachine aansluiting. Hoe dan ook, Moorman Totaal Techniek helpt u verder met uw badkamer lekkage opsporen door vakkundige hulp en snelle oplossingen aan te bieden.

 

Wij repareren snel en efficiënt elk lek in uw badkamer

De betegelde wanden van de badkamer kunnen zorgen voor moeilijkheden bij het opsporen van de lekkage. Gelukkig hebben de experts van Moorman Totaal Techniek de geschikte apparatuur om de lekkage toch op te sporen. De infraroodcamera die wij gebruiken zal als het ware door uw muren heen kijken om de lekkage te vinden. Door het gebruik van deze methode wordt veel hak- en breekwerk overbodig en kunnen wij op een efficiënte manier de oorzaak van het lek vinden en herstellen.

 

De kosten van de reparatie zullen u geen extra zorgen baren. Het is zelfs zo dat in de meeste gevallen wordt de schade door de verzekering gedekt, maar zelfs als dit niet het geval is zijn wij ook uw beste keus. Wij zijn namelijk de goedkoopste herstellers van heel Nederland! Dus twijfel niet en bel on direct bij een lekkage in uw badkamer.

 

Of neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Heeft u geen lekkage in uw badkamer maar ergens anders? Hier kunt u terecht voor overige lekkages.

badkamer reparatie

Bel voor badkamer lekkage phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT