Voor leiding lekkage bel phone 085 13 04 862

Snel uw leidinglekkage laten verhelpen? KLIK HIER!

Leiding lekkage

Water kan een zeer grote invloed hebben op uw woning. In principe zal uw huis beschermd zijn tegen regen en vocht van buiten, maar in sommige gevallen kan het water toch uw woning binnen dringen. Leiding lekkage kan hier een oorzaak van zijn.

Lekkage aan uw leidingen kan voor veel problemen zorgen, zoals vochtplekken en schimmelvorming op de muren en plafonds. De lekkage kan veroorzaakt worden door slijtage aan de leidingen, versleten rubbers van koppelstukken, knel ringen die verkeerd gemonteerd zijn of slechte solderingen. Ook kan een verbouwing voor een lekkende leiding zorgen als deze per ongeluk beschadigd wordt.

 

Leiding lekkage opsporen en verhelpen

Misschien heeft u in eerste instantie niet veel last van de lekkende leiding, maar als u het lek niet snel laat verhelpen kunnen de gevolgen erg vervelend zijn. Haal daarom zo snel mogelijk een vakman in huis, die de lekkage kan opsporen en repareren. Als u een lekkage in uw leidingen vermoedt is het verstandig om direct de hoofdkraan dicht te draaien om opstapeling van schade te voorkomen.

Wanneer het lek niet direct gevonden kan worden, kunnen wij onze lekdetectie inzetten. Moorman Totaal Techniek is de specialist in leiding lekkage. Wij zullen het lek voor u opsporen en eventuele gevolg schade herstellen. Wij zorgen ervoor dat u snel van de lekkage af bent. Bovendien werken wij samen met alle grote verzekeraars. Neem snel contact met ons op en wij zullen u graag van dienst zijn!

leiding is lek

Bel voor leiding lekkage phone 085 13 04 862

BEL DIRECT