Voor CV lekkage bel phone 085 13 04 862

Snel uw CV lekkage laten verhelpen? KLIK HIER!

In de kou door CV lekkage?

De meest voorkomende maanden waarin een cv lekkage ontstaat is natuurlijk de koude (winter)maanden. Gedurende de warme maanden staat de cv installatie uit en zodra het kouder begint te worden gaat iedereen de verwarming weer volop aanzetten om het huis op temperatuur te krijgen.

Dit is precies het moment waarop bij veel mensen een lekkage in de cv naar voren komt. Door de warmte zetten de leidingen uit en komt er meer druk op te staan. Na een langere periode van stilstand kan het kleinste scheurtje of beschadiging een lek worden.

Aangezien de leidingen van uw systeem meestal in uw muren of vloer verwerkt zitten kan het lastig zijn om bij lekkage de juiste plek te vinden.

 

CV lekkage snel oplossen

Uw cv installatie bestaat uit vele onderdelen die op hun beurt allemaal lek kunnen gaan. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waar er in uw cv installatie lekkage kan ontstaan:

  • CV ketel of installatie zelf
  • CV leidingen
  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Expansievat
  • Ingebouwde boiler

Wanneer de lekkage is ontstaan in één van de externe onderdelen, dan kunt u zelf de lekkage eenvoudig vinden. Het wordt echter lastiger wanneer het lek op een plaats is ontstaan die u niet van buitenaf kunt waarnemen.

 

Opsporen en oplossen van cv lekkage

Met speciale warmtedetectie apparatuur (thermografie) kunnen wij een cv lekkage snel opsporen. Het maakt hierbij niet uit of de lekkage in uw vloer of muur zit. Wij vinden het lek voor u! Zodra het lek is gevonden kan worden begonnen met het dichten van de lekkage in uw cv leidingen.

Onze vakkundige medewerkers zorgen er voor dat het lek snel weer is verholpen en de veroorzaakte schade wordt hersteld. Daarnaast maken wij ook een lekkage rapport voor u op dat u kunt gebruiken voor het afhandelen van de schade met uw verzekeringsmaatschappij.

Wij nemen u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u snel weer kunt genieten van een warme woning!

badkamer reparatie

Bel voor CV lekkage phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT