Voor plafond lekkage opsporen bel phone 085 13 04 862

Snel uw plafond lekkage laten verhelpen? KLIK HIER!

Plafondlekkage in uw woning?

Plafondlekkage is een nachtmerrie voor iedere huiseigenaar. Plafondlekkages kunnen voor ernstige schade zorgen en tot grote kosten leiden. Snel ingrijpen bij een plafondlekkage is hierdoor van cruciaal belang. Ga daarom snel over tot het inschakelen van professionele hulp.

De specialisten van Moorman Totaal Techniek zullen, zonder breken en onnodige schade aan te richten, snel en vakkundig het probleem voor u oplossen. Met de modernste technieken en nieuwste apparatuur kunnen wij alle lekkage oorzaken opsporen. Daarna zullen wij u voorzien van een uitgebreide rapportage, om vervolgens de lekkage te verhelpen zodat uw woning weer zo goed als nieuw wordt.

 

Lekdetectie wordt vaak vergoed

Wellicht bent u bang voor de kosten die de plafond lekkage met zich meebrengt. Vrees absoluut niet! Lekdetectie wordt in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar. Bij de aankoop van uw huis heeft u een opstalverzekering afgesloten. De verzekeraar staat achter lekdetectie omdat dit onnodige schade zal voorkomen. Heeft u last van een plafondlekkage en zoekt u een professional om dit te verhelpen? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt dit doen door het formulier op onze website in te vullen of door rechtstreeks telefonisch contact op te nemen. Wij helpen u graag.

lekkage meting

Bel voor plafond lekkage phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT