Voor lekdetectie in Lelystad bel phone 085 13 04 862

Snel lekdetectie in Lelystad nodig? KLIK HIER!

Op zoek naar lekdetectie in Lelystad?

Lekkages in Lelystad kunnen voor veel schade zorgen. Schakel daarom bij de eerste tekenen van lekkage in Lelystad meteen een specialist in. Moorman Totaal Techniek is uw specialist bij het opsporen van elk type lekkage, van daklekkage tot vloerverwarming lekkage! Wij zijn de beste lekdetectie Lelystad experts.

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken voor het opsporen van de lekkage, kunnen wij uw lekkage oplossen zonder hak- en breekwerk. Wees er vroegtijdig bij en voorkom eventuele gevolg schade! Indien er toch gevolg schade is ontstaan, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Naast de lekdetectie in Lelystad en repareren van de lekkage kunnen wij ook de gevolg schade aan uw woning herstellen. Wij zullen alle werkzaamheden onder één paraplu voor u regelen zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

 

Welke lekkages kan Moorman Totaal Techniek voor u detecteren?

  • Badkamer lekkage
  • Daklekkage (ook platte daken)
  • Gaslekkage
  • Kelderlekkage
  • Leiding lekkage
  • Plafondlekkage
  • Rioollekkage
  • Vloerverwarming lekkage
  • Zwembadlekkage

 

Hoe werkt lekdetectie precies?

Lekdetectie Lelystad wordt tegenwoordig gedaan door middel van zeer moderne lekkage apparatuur. Vroeger was het vaak nodig om wanden, vloeren of plafonds open te breken. Dankzij de nieuwste high-tech apparaten is dit overbodig geworden. Onze apparaten kunnen bijvoorbeeld de vochtigheidsgraad van een oppervlak bepalen en daarmee de bron van het lek vinden. Naast deze techniek hebben wij ook traceer gas, infrarood-inspectie, camera-inspectie en geluidmeting tot onze beschikking.

Woont u in Lelystad of omgeving en heeft u last van een lekkage? Neem dan snel contact met ons op en schakel onze vakkundige hulp in. Meestal wordt de schade door uw verzekeraar gedekt. Mocht dit niet zo zijn, dan zijn wij door onze goedkope services nog steeds de juiste keus. U hoeft zich dus niet onnodig zorgen te maken om de kosten die de Lelystad lekkage met zich meebrengt. Voor meer informatie of een lekkage inspectie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

lekdetectie Lelystad

Bel voor een lekkage in Lelystad snel phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT