Voor lekdetectie in Leeuwarden bel phone 085 13 04 862

Snel lekdetectie in Leeuwarden nodig? KLIK HIER!

Op zoek naar lekdetectie in Leeuwarden?

Zelfs een kleine lekkage in Leeuwarden kan leiden tot grote schade aan uw woning. Het is daarom verstandig om bij de eerste tekenen van een lekkage direct een Leeuwarden lekdetectie bedrijf in te schakelen. Moorman Totaal Techniek is gespecialiseerd in elk soort lekdetectie Leeuwarden. Of het nu een lekkage aan uw dak, riolering of een waterleiding is.

Wij maken gebruik van de modernste detectieapparatuur en kunnen daardoor uw lek in Leeuwarden opsporen zonder enige hak- en breekwerk. Door het vroegtijdig inschakelen van een lekdetectie expert kan uw lekkage snel worden verholpen en voorkomt of beperkt u eventuele gevolg schade. Mocht er reeds gevolg schade zijn ontstaan, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen naast het repareren van uw schade er ook voor zorgen dat gevolg schade weer wordt hersteld. Wanneer u ons inschakelt, dan wordt alles onder 1 paraplu geregeld en heeft u er verder geen omkijken meer naar!

Welke lekkages kan Moorman Totaal Techniek voor u detecteren?

  • Badkamer lekkage
  • Daklekkage (ook platte daken)
  • Kelderlekkage
  • Leidinglekkage
  • Plafondlekkage
  • Rioollekkage
  • Vloerverwarminglekkage
  • Zwembadlekkage

Hoe werkt lekdetectie precies?

Lekdetectie Leeuwarden wordt tegenwoordig uitgevoerd met zeer geavanceerde apparatuur. Wanneer het vroeger vaak nog nodig was om wanden, vloeren of plafonds open te breken. Tegenwoordig kunnen hightech apparaten bijvoorbeeld eenvoudig de vochtigheidsgraad van een oppervlak bepalen en daarmee de bron van een lek. Voor andere soorten lekkages maken wij gebruik van onder meer traceer gas, infrarood-inspectie, camera-inspectie en geluidmeting om de exacte locatie van een lek te traceren.

Woont u in Leeuwarden of omgeving en heeft u last van lekkage, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. In vele gevallen wordt uw schade door uw verzekeringsmaatschappij gedekt. Mocht u echter geen dekking hebben onder uw verzekering, dan is Moorman Totaal Techniek nog steeds de juiste keuze aangezien wij het goedkoopste lekdetectie bedrijf van Nederland zijn. Om de herstelkosten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een inspectie.

lekkage opsporen Leeuwarden

Bel voor een lekkage in Leeuwarden snel phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT