Voor lekdetectie in Dronten bel phone 085 13 04 862

Snel lekdetectie in Dronten nodig? KLIK HIER!

Op zoek naar lekdetectie in Dronten?

Lekkages in Dronten kunnen veel schade veroorzaken aan uw woning. Schakel daarom bij de eerste tekenen van een lekkage in Dronten meteen een lekdetectie specialist in. Moorman Totaal Techniek is uw specialist bij het opsporen van elk type lekkage, van daklekkage tot vloerverwarming lekkage!

Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde technieken voor het opsporen van de lekkage, kunnen wij uw lekkage verhelpen zonder hak- en breekwerk. Wees er op tijd bij en voorkom eventuele gevolg schade! Mocht er toch sprake zijn van gevolg schade dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Naast het opsporen en repareren van de lekkage kunnen wij ook de gevolg schade aan uw woning herstellen. Wij zullen alle werkzaamheden onder één paraplu voor u regelen zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Welke lekkages kan Moorman Totaal Techniek voor u detecteren?

  • Badkamerlekkage
  • Daklekkage (ook platte daken)
  • Gaslekkage
  • Kelderlekkage
  • Leidinglekkage
  • Plafondlekkage
  • Rioollekkage
  • Vloerverwarminglekkage
  • Zwembadlekkage

Hoe werkt lekdetectie precies?

Lekdetectie Dronten wordt tegenwoordig gedaan door middel van geavanceerde apparatuur. Vroeger was het veelal nodig om wanden, vloeren of plafonds open te breken. Dankzij de high-tech apparaten van tegenwoordig is dit overbodig geworden. Hightech apparaten kunnen bijvoorbeeld de vochtigheidsgraad van een oppervlak bepalen en daarmee de bron van het lek opsporen. Naast deze techniek hebben wij ook traceer gas, infrarood-inspectie, camera-inspectie en geluidmeting tot onze beschikking.

Woont u in omgeving Dronten en heeft u last van een lekkage? Neem dan snel contact op en schakel onze specialistische hulp in. Meestal wordt de schade door uw verzekeraar gedekt. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn wij door onze voordelige tarieven nog steeds de juiste keus. U hoeft zich dus niet onnodig zorgen te maken om de herstelkosten. Voor meer informatie of een inspectie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

lekdetectie Dronten

Bel voor een lekkage in Dronten snel phone 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT