Lekdetectie nodig voor VVE? Bel telefoon-icon 085 13 04 862

Bel voor VVE lekdetectie

telefoon-icon 085 13 04 862

Direct contact opnemen? KLIK HIER!

Landelijke dekking

Doordat wij verschillende inspecteurs en monteurs door heel nederland gevestigd hebben kunnen wij een lekdetectie onderzoek voor u uitvoeren door heel Nederland. U hoeft dus niet voor elke regio een nieuwe expert te zoeken.

Vaste Tarieven

Met ons lage vaste tarief voor een lekdetectie onderzoek weet u al VVE ten alle tijden waar u aan toe bent. Wij zijn heel duidelijk en erg transparant over onze werkwijze. Hierdoor heeft u als VVE nooit verrassingen achteraf.

Volledig Ontzorgt

Door middel van ons totaalpakket nemen wij het  lekdetectie traject van opsporen tot herstellen volledig voor u uit handen. Hierdoor zijn wij het enige lekdetectiebedrijf die u ooit nodig zult hebben.

Snelle Afhandeling

Zodra wij een opdracht van u ontvangen pakken onze ervaren klantenservice medewerkers de opdracht direct voor u op zodat uw klanten snel worden geholpen. Hierdoor voorkomen wij verdere gevolgschade.

Lekdetectie voor VVE?

Van lekkage in een appartementencomplex kunnen alle bewoners last hebben. Een op het oog kleine lekkage kan enorm veel schade aanrichten die nog niet direct zichtbaar is. Erg vervelend. Hoe klein een lekkage ook lijkt: om verdere schade te voorkomen, is het belangrijk dit snel op te lossen. Het is dus slim om als Vereniging van Eigenaren snel te handelen.

Naast hoge kwaliteit werken wij ook met het voordeligste vast tarief van Nederland!

Wij van Moorman Totaal Techniek beschikken over professionele lekdetectie apparatuur en over jarenlange ervaring om iedere soort lekkage snel en vakkundig op te sporen. Hiernaast ondersteunen wij u ook in het reparatie en verzerkeringsproces waardoor wij u alle zorg uit handen nemen. Zo zorgen wij ervoor dat het lekkage probleem vanaf de basis voorgoed word verholpen.

Door een lekdetectie specialist in te schakelen draag je als VVE bij aan het onderhoud van je appartementencomplex.

 

Vaste partij voor al uw lekkage problemen

Wij komen graag met u in contact om een vaste samenwerking te bespreken voor alle lekkage problemen van uw VVE. Vele VVE beheerders gingen u al voor. Wij helpen ook u graag met een totaaloplossing.

 

Verzekering ondersteuning

Moorman Totaal Techniek ondersteunt u ook bij het volledige verzerkeringstraject. Wij stellen voor verzekeraars rapportages op, waarin we aangeven wat de oorzaak van de lekkage is, tot welke schade het heeft geleid en wat de kosten van herstel zijn. Wel zo prettig en duidelijk.

Bent u een VVE beheerder en heeft u een lekdetectie nodig? Neem dan direct contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij werken al met o.a. de onderstaande VVE beheerders. Wij werken graag ook met u!

Bel voor een lekkage snel telefoon 085 13 04 862

Call Now ButtonBEL DIRECT