Lekdetectie nodig voor VVE? Bel telefoon-icon 085 13 04 862

Bel voor VVE lekdetectie

telefoon-icon 085 13 04 862

Direct contact opnemen? KLIK HIER!

Lekdetectie voor VVE?

Van lekkage in een appartementencomplex kunnen alle bewoners last hebben. Een op het oog kleine lekkage kan enorm veel schade aanrichten die nog niet direct zichtbaar is. Erg vervelend. Hoe klein een lekkage ook lijkt: om verdere schade te voorkomen, is het belangrijk dit snel op te lossen. Het is dus slim om als Vereniging van Eigenaren snel te handelen.

Naast hoge kwaliteit werken wij ook met het voordeligste vast tarief van Nederland!

Wij van Moorman Totaal Techniek beschikken over professionele lekdetectie apparatuur en over jarenlange ervaring om iedere soort lekkage snel en vakkundig op te sporen. Hiernaast ondersteunen wij u ook in het reparatie en verzerkeringsproces waardoor wij u alle zorg uit handen nemen. Zo zorgen wij ervoor dat het lekkageprobleem vanaf de basis voorgoed word verholopen.

Door een lekdetectie specialist in te schakelen draag je als VVE bij aan het onderhoud van je appartementencomplex.

Verzekering ondersteuning

Moorman Totaal Techniek ondersteunt u ook bij het volledige verzerkeringstraject. Wij stellen voor verzekeraars rapportages op, waarin we aangeven wat de oorzaak van de lekkage is, tot welke schade het heeft geleid en wat de kosten van herstel zijn. Wel zo prettig en duidelijk.

Bent u een VVE beheerder en heeft u een lekdetectie nodig? Neem dan direct contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

lekdetectie apparatuur

warmtebeeld camera

Bel voor een lekkage snel telefoon 085 13 04 862

BEL DIRECT